Pět "Tibeťanů". Zdravá kuchyně pro labužníky
Autoři
Více o knize
Dr. Devanando Otfried Weise společně se svou životní partnerkou Jenny P. Frederiksen použil stravovací pokyny Petera Keldera (z "Pěti Tibeťanů") do knihy receptů a stravování, která se orientuje na praxi. Princip zdravé stravy je zde založen na receptech tibetské kuchyně, která vyznává lehká a chutná jídla z přírodních zdrojů a ájurvédském učení o pěti elementech.
Vydání
1998, měkká
Stav
- Jako nováVyprodáno
- Dobrá60 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 60 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023
Skladem máme celkem knihy Pět "Tibeťanů". Zdravá kuchyně pro labužníky (1998).