Knihobot

Jiří Černý

    Moderní kuchyně ve společném stravování
    Nový encyklopedický slovník gastronomie L-Ž
    Nový encyklopedický slovník gastronomie A-K
    Encyklopedický slovník gastronomie L-Ž
    Encyklopedický slovník gastronomie. A-K
    Receptury míšených a teplých nápojů
    • 2005
    • 2002

      Velký gastronomický slovník tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů prakticky z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek.

      Encyklopedický slovník gastronomie L-Ž
    • 2001

      Velký gastronomický slovník tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů prakticky z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek.

      Encyklopedický slovník gastronomie. A-K
    • 1993
    • 1992
    • 1982

      Knihu sestavili dva autoři, dlouholetí pracovníci v pohostinství a restauracích - Antonín Srkala a Jiří Černý. vysvětlují hlavně speciální činnosti obsluhy - dranžírování, flambování a dochucování. Popisují pracovní postupy, pomůcky u cca 100 druhů jídel.

      Práce číšníka u stolu hosta