"Sedmdesátka" přináší výběr receptů na rozmanitou úpravu ryb, a to i neobvyklým způsobem, např. platýz s pomeranči, filé "podhoubí", rybí filé na víně s burskými oříšky aj. Nalezneme zde i rady, jak ryby zabíjet, porcovat a zbavovat šupin, jak je uchovávat a jak je správně vařit, abyneztratily vůni a chuť.
Hana Pohunková Knihy




Na 400 nejrůznějších předpisů k přípravě rybích polévek a studených i teplých pokrmů z ryb je doplněno stručným poučením o jednotlivých druzích ryb i vlastnostech a hodnotě rybího masa. Kromě toho jsou tu i pokyny a rady, jaksrybami správně zacházet, jak je zabíjet, kuchat apod. Nechybí ani samostatná kapitola o úpravě raků a přípravě dietních pokrmů.
Chladíme a mrazíme v domácnosti
- 126 stránek
- 5 hodin čtení
Chladničky a mrazničky v domácnosti
- 137 stránek
- 5 hodin čtení
Spousta receptů a tipů pro využití mrazničky a skladování potravin v domácnosti.