Knihobot

Reinhardt Hess

    1. leden 1948
    Plátky masa na 50 způsobů
    Radost z grilování
    Speciality z celého světa
    365 vaření s potěšením. Recepty na celý rok. Rychlé, levné a snadné
    Houby a lesní plody
    Vaříme s radostí
    • Houby a lesní plody

      • 144 stránek
      • 6 hodin čtení
      5,0(3)Ohodnotit

      Různorodé recepty – Houby a lesní plody můžete zavařovat, nakládat, vařit z nich běžné pokrmy nebo lahůdky pro zvláštní příležitosti. Ať už je nasbíráte sami, nebo koupíte čerstvé na trhu – jsou to skutečné poklady pro každého kuchaře. Odborné vědomosti – Vydáte se na houby se znalcem, zjistíte pravdu a mýty o černém bezu a získáte řadu praktických rad do kuchyně. Správný postup – Jen ten, kdo ví, jak na to, rád vyzkouší něco nového a vaření si opravdu užívá.

      Houby a lesní plody
    • Speciality z celého světa

      • 264 stránek
      • 10 hodin čtení
      4,3(4)Ohodnotit

      S kuchařkou kolem světa – prostřednictvím více než 250 receptů podnikneme kulinářskou výpravu do 50 zemí naší planety. S klasikou jako paella, Tafelspitz nebo bamigoreng zavzpomínáme na krásné časy dovolené. Méně známé speciality jako kreolská zeleninová rýže, vietnamské závitky štěstí nebo mexické ceviche nejen uspokojí naše chutě, ale možná i přinesou ozvěnu volání dálek. - kuchyně a kultura stolování pěti kontinentů - slovníček exotických přísad a jejich domácích náhrad - typická regionální menu a bufety.

      Speciality z celého světa
    • Radost z grilování

      • 144 stránek
      • 6 hodin čtení
      4,0(1)Ohodnotit

      Kuchařské recepty na grilování různých mas, ryb, zeleniny a recepty na přípravu marinád, omáček, salátů a příloh.

      Radost z grilování
    • Pestré a rychlé pokrmy na každý den, aromatické, lahodné či pikantní do zásoby – doveďte s bylinkami každé jídlo k dokonalosti. Zajímavé bylinky rostoucí v květináčích, na vlastní zahrádce nebo v přírodě – poznávejte známé i exotické druhy, sami je sbírejte, sklízejte a používejte. S námi se zadaří díky přesným popisům a ilustracím pro vás bude vaření požitkem.

      Zahradní a divoké bylinky: Poklady z přírody
    • Léto, přátelé, grilování – a více než 75 receptů pro pohodové odpoledne a večer na zahradě, terase nebo balkoně. Představte si, že sedíte venku s rodinou nebo přáteli za vlahého letního večera, každý má v ruce sklenku, povídáte si, zábava je v plném proudu – co tomuto výjevu ještě chybí? Ano, přesně – gril a spousta dobrého jídla! Naše kuchařka přináší množství jednoduchých receptů pro přípravu pokrmů na grilu: šťavnatých steaků, klobás, orientálních specialit i křupavého kuřete. Nápady na přípravu vhodných příloh, salátů a doplňků najdete v samostatné kapitole. A nejlepší na tom je, že je jedno, jestli budete grilovat na elektrickém nebo plynovém grilu nebo na dřevěném uhlí – díky mnoha praktickým tipům a trikům je úspěch zaručen. Naučíte se s námi i různé zvláštní techniky grilování. A když bude špatné počasí, můžete si klidně naši knihu receptů vzít dovnitř a grilovat na elektrickém kontaktním grilu přímo v obýváku.

      Grilování 100 žhavých nápadů od burgerů po žebírka
    • Wein in Küche und Keller

      Geschichte des Weines, wie Wein entsteht, die Weinbauländer und ihre kulinarischen Spezialitäten. Dazu die besten Winzer und die besten Jahrgänge.

      • 144 stránek
      • 6 hodin čtení
      Wein in Küche und Keller
    • Für viele Liebhaber italienischer Küche gilt sie als das Italienkochbuch schlechthin: Die echte italienische Küche. Veröffentlicht 1990 und mehrfach ausgezeichnet, wurde der Longseller zu einem der erfolgreichsten Kochbücher der letzten Jahre. Mehr als eine Million Exemplare gingen bisher über den Ladentisch. Nun endlich ist der Klassiker mit den schönsten traditionellen Regionalrezepten auch wieder im GU Programm erhältlich - mit neuen Texten zu den Weinen der Regionen und Weinempfehlungen zu einzelnen Gerichten.

      Die echte italienische Küche