Francouzskou gastronomii má zkrátka pod kůží. Je skromný, přestože už má jméno, je nositelem rytířského řádu Chaine des Rotisseurs za přínos k moderní gastronomii a dobré jméno zajistil již několika restauracím. Dalibor je v kuchyni jako taneční mistr – kolem plotny se elegantně vznáší, k talíři přistupuje s precizností chirurga a servíruje s citem francouzského umělce.
47 KčCZK
Tato kniha je za nejnižší cenu v rámci nejlepšího stavu.
Skladem
Více o knize
Více o vydání
- Rok vydání2010
- NakladatelstvíIkar
- Vazbapevná
- ISBN108024913615
- ISBN139788024913612
Skladem
47 KčCZK
Tato kniha je za nejnižší cenu v rámci nejlepšího stavu.
- Osobní odběr zdarma
- Možnosti doručení
- Možnost vrácení do 14 dnů
- 99 % spokojených zákazníků