Přes Balíkovnu doručujeme za 49 Kč

Knihobot

Foodstyling: Současné trendy aranžování pokrmů, přehled téměř 80 technik

Autoři

Hodnocení knihy
4.7

Více o knize

Víte, kam dát na talíř maso a kam přílohu? Umíte moderně servírovat jídlo? Kniha nabízí přehled téměř 80 technik krok za krokem, seznam surovin i potřebného vybavení. Najdete zde praktické tipy, jak vybrat nádobí, prostřít stůl a najít zajímavou a estetickou úpravu talíře tak, abyste ohromili hosty. Základní foodstylingové techniky pro sladké i slané suroviny si brzo osvojíte a koláčová mřížka, okurkový lotos, tvarované želé, bramborové mřížky, ovoce máčené v čokoládě nebo parmezánové košíčky budou často zdobit vaše jídlo.

Parametry

ISBN
9788024915432
Nakladatelství
Ikar

Kategorie

Vydání

2011

Stav

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
142 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023

Skladem máme celkem knihy Foodstyling: Současné trendy aranžování pokrmů, přehled téměř 80 technik (2011).