Parametry
Více o knize
Jak vařit, když přijdou hubené časy? Je to prosté: Šetříme při nákupu i při vaření - ale rozhodně nikoli na úkor požitku z jídla! Jídlo by mělo zasytit a také by mělo přinést potěšení. Obvykle se pohybujeme někde mezi tím. My vám přinášíme metodu levné čtyřky - v každé kapitole vás upozorníme na 4 potraviny, které moc nestojí, dobře chutnají a hlavně dávají spoustu možností použití. Jsou tedy ideální pro pestrou a úspornou kuchyni. A teď už přestaneme plýtvat slovy: Užijte si hodně potěšení z jídla za málo peněz!
Nákup knihy
Kuchařka na hubené časy, Susanne Bodensteiner, Marion Grillparzer
- Jazyk
- Rok vydání
- 2011
Jakmile se objeví, pošleme e-mail.
Doručení
Platební metody
Tady nám chybí tvá recenze.