Moderní zdravá kuchařka Vítka Chaloupky
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Život máme ve vlastních rukou, sami se můžeme rozhodnout, zda budeme zdraví, či nemocní, říká ve své kuchařce dietolog Vítek Chaloupka. Jednou z cest, jak dosáhnout duševní i tělesné rovnováhy, je správné stravování. Ačkoli jídlo není všemocné, zcela jednoznačně ovlivňuje naše životy, a to do velké míry. V úvodu autor shrnuje zásady dělené stravy a principy jejího vlivu na lidský organismus. Dále přináší jednak tradiční, jednak méně obvyklé recepty podle zásad zdravé výživy, jak ji vidí on. Záleží na nás, zda budeme vařit tradičně, či zda budeme u vaření více přemýšlet a jednotlivé suroviny správně vybírat a kombinovat. Dozvíme se, jak výživné a zdraví prospěšné je sušené maso, a nebudou chybět ani zajímavé rady na přípravu pokrmů ze Šmakouna, speciální bílkovinné hmoty z vaječných bílků. Nová kuchařka je vítaným pomocníkem pro každého, kdo si chce zlepšit fYzickou i psychickou kondici.... celý text
Skladem máme celkem knihy Moderní zdravá kuchařka Vítka Chaloupky (2006).
Nákup knihy
Moderní zdravá kuchařka Vítka Chaloupky, Vít Chaloupka, Marie Formáčková
- Jazyk
- Rok vydání
- 2006
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 33 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Moderní zdravá kuchařka Vítka Chaloupky
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Vít Chaloupka, Marie Formáčková
- Vydavatel
- XYZ
- Rok vydání
- 2006
- ISBN10
- 8087021371
- ISBN13
- 9788087021378
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- Život máme ve vlastních rukou, sami se můžeme rozhodnout, zda budeme zdraví, či nemocní, říká ve své kuchařce dietolog Vítek Chaloupka. Jednou z cest, jak dosáhnout duševní i tělesné rovnováhy, je správné stravování. Ačkoli jídlo není všemocné, zcela jednoznačně ovlivňuje naše životy, a to do velké míry. V úvodu autor shrnuje zásady dělené stravy a principy jejího vlivu na lidský organismus. Dále přináší jednak tradiční, jednak méně obvyklé recepty podle zásad zdravé výživy, jak ji vidí on. Záleží na nás, zda budeme vařit tradičně, či zda budeme u vaření více přemýšlet a jednotlivé suroviny správně vybírat a kombinovat. Dozvíme se, jak výživné a zdraví prospěšné je sušené maso, a nebudou chybět ani zajímavé rady na přípravu pokrmů ze Šmakouna, speciální bílkovinné hmoty z vaječných bílků. Nová kuchařka je vítaným pomocníkem pro každého, kdo si chce zlepšit fYzickou i psychickou kondici.... celý text