Více o knize
Kniha o medu nabízí všechno, co byste měli, mohli a chtěli vědět o medu, včelách a všech včelích produktech, plus recepty na cukrářské výrobky, jídla, polévky a nápoje z medu. Med jako pochutina, lék a součást kosmetických přípravků provází člověka už několik tisíciletí. Tento zázrak přírody má dodnes své pevné místo v každé domácnosti. Kniha o medu je výpravná, bohatě ilustrovaná publikace, která přináší ucelené informace o nektaru bohů a dalších včelích produktech, jako je pyl, propolis, mateří kašička nebo včelí jed, o jejich historii, složení, vlastnostech a především využití v každodenním životě v kosmetice, při domácí léčbě a v kuchyni při přípravě vlastní medoviny, úžasných medovníků, kynutých koláčů i nepečených medových dezertů, ale také předkrmů, polévek, jídel a nápojů. Obsahuje množství zajímavostí, užitečných rad, postupů na přípravu kosmetických i léčivých přípravků, návod na výrobu domácí medoviny a více než sto receptů na různé dobroty. (historie, léčitelství, kosmetika, gastronomie, tradice, produkty).
Nákup knihy
Kniha o medu, Tatiana Čermáková, Robert Chlebo, Milena Husáriková
- Jazyk
- Rok vydání
- 2012
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Kniha o medu
- Jazyk
- česky
- Vydavatel
- Eastone Books
- Vydavatel
- 2012
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 8081091327
- ISBN13
- 9788081091322
- Kategorie
- Kuchařky, Dárky pro babičku
- Hodnocení
- 5 z 5
- Anotace
- Kniha o medu nabízí všechno, co byste měli, mohli a chtěli vědět o medu, včelách a všech včelích produktech, plus recepty na cukrářské výrobky, jídla, polévky a nápoje z medu. Med jako pochutina, lék a součást kosmetických přípravků provází člověka už několik tisíciletí. Tento zázrak přírody má dodnes své pevné místo v každé domácnosti. Kniha o medu je výpravná, bohatě ilustrovaná publikace, která přináší ucelené informace o nektaru bohů a dalších včelích produktech, jako je pyl, propolis, mateří kašička nebo včelí jed, o jejich historii, složení, vlastnostech a především využití v každodenním životě v kosmetice, při domácí léčbě a v kuchyni při přípravě vlastní medoviny, úžasných medovníků, kynutých koláčů i nepečených medových dezertů, ale také předkrmů, polévek, jídel a nápojů. Obsahuje množství zajímavostí, užitečných rad, postupů na přípravu kosmetických i léčivých přípravků, návod na výrobu domácí medoviny a více než sto receptů na různé dobroty. (historie, léčitelství, kosmetika, gastronomie, tradice, produkty).