Restaurace a host : základní odborné vědomosti : restaurace, hotel, kuchyně
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Shrnuje základní teoretické i praktické odborné znalosti z oblasti servisu, úklidu, organizace a ekonomiky restaurace spolu s péčí o výrobu, nabídku a prodej pokrmů i nápojů, přípravu banketů a zvláštích akcí
Nákup knihy
Restaurace a host : základní odborné vědomosti : restaurace, hotel, kuchyně, Reinhold Metz, Paul-Hermann Gruner, Thomas Kessler
- Jazyk
- Rok vydání
- 2008
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Restaurace a host : základní odborné vědomosti : restaurace, hotel, kuchyně
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Reinhold Metz, Paul-Hermann Gruner, Thomas Kessler
- Vydavatel
- Europa-Sobotáles
- Rok vydání
- 2008
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 8086706184
- ISBN13
- 9788086706184
- Kategorie
- Kuchařky, Ostatní učebnice
- Anotace
- Shrnuje základní teoretické i praktické odborné znalosti z oblasti servisu, úklidu, organizace a ekonomiky restaurace spolu s péčí o výrobu, nabídku a prodej pokrmů i nápojů, přípravu banketů a zvláštích akcí