Knihobot

Postní kuchařka : od kořene po nať

Hodnocení knihy

4,2(12)Ohodnotit

Více o knize

Půst nabírá různých podob dle dané tradice a náboženství. Nejběžnější je vzdát se na určitou dobu masa. Postní kuchařka Pavla Drdela ukazuje, že to nemusí znamenat ochudit se o dobrou chuť jídla nebo radost z vaření. Navzdory používání lokálních a sezónních potravin představuje pestré pokrmy ze zeleniny, luštěnin a občasného mléka nebo vajec. V kuchařce Pavla Drdela najdete i text o významu půstu v křesťanství od farářky Martiny Viktorie Kopecké, povídání o sezóní stravě se zaměřením na postní období od Hanky Zemanové, autorky zásadních knih o zdravé výživě i ochutnávku receptů od Martina Jiskry, šéfkuchaře restaurace zájezdního hostince U Jiskrů a Petra Klímy, šéfkuchaře bistra Country Life a autora tří veganských kuchařek.

Nákup knihy

Postní kuchařka : od kořene po nať, Pavel Drdel

Jazyk
Rok vydání
2022,
Stav knihy
Velmi dobrá
Cena
331 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

4,2
Velmi dobrá
12 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.