Přes Balíkovnu doručujeme za 49 Kč

Knihobot
1/3

Cukr, sůl, tuk: Jak si nás potravinoví obři připoutávájí a vytvářejí závislosti

Autoři

Více o knize

Poutavé, napínavé a nesmírně zajímavé čtení o tom, jaké taktiky a nezdravé technologie se používají při výrobě a distribuci průmyslově zpracovávaných potravin, jako jsou různé sladké tyčinky a sušenky, bramborové lupínky, polotovary, slazené nealko nápoje a jiné pochutiny plné cukru, soli a tuku . A to vše jen s jediným záměrem - neustálé zvyšování zisků potravinových gigantů na úkor našeho zdraví. Tuto knihu napsal americký investigativní novinář, který odhaluje, jako potravinové společnosti manipulují s lidmi za účelem zvýšení svých zisků. Dlouhá léta sledoval praktiky potravinářského průmyslu ve světě, které se díky globalizaci propracovali i do našich zemí. Měl možnost nahlédnout do tajných materiálů potravinářských společností, o kterých veřejnost nemá ani tušení. Zjistil jak se tyto společnosti podílejí na výzkumech vlastních potravin a jak jejich chuťově ovlivňují, abychom si je podvědomě znovu a znovu kupovali. Také odhalil, jako jsou vláda a soukromí inspektoři úzce propojeni s těmito společnostmi.

Parametry

ISBN
9788081004131
Nakladatelství
Eugenika

Kategorie

Nákup knihy

Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.