Jídlem proti rakovině
Autoři
- Hodnocení knihy
Více o knize
Průměrně jednomu člověku ze tří je v dnešní době diagnostikována rakovina. Tato nevítaná novina pak ovlivní život nemocného a způsobí mu množství duševních, emočních i tělesných obtíží. Mezi ně se řadí změny tělesné váhy či fungování zažívacího systému, pokles chuti k jídlu a schopnosti ji vnímat, těžkosti s polykáním. Je známo, že pozitivní, zdravá strava výrazně napomáhá k udržení tělesné i duševní síly. Tato kuchařka chce usnadnit vaření všem, kteří se s touto nemocí v jakékoli formě potýkají, pomoci jim mít z jídla potěšení a současně je podpořit a nabídnout užitečné rady. Všechny recepty prověřila renomovaná dietoložka Dr Clare Shawová, PhD RD, nutriční konzultantka předního londýnského onkologického centra Royal Marsden, instituce, která se specializuje na diagnostiku, léčbu a péči stejně jako na vzdělávání a výzkum.
Vydání
Stav
- Jako nová98 Kč
- DobráVyprodáno
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 98 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023