Knihobot

Umění francouzské kuchyně

Tato kulinářská série je světoznámou biblí pro milovníky francouzské kuchyně. Nabízí autentické recepty prověřené renomovanou autorkou, které jsou detailně zpracované a přehledné. Srozumitelné návody pokrývají vše od základních technik přípravy surovin až po složitější pokrmy, včetně rad ohledně párování s nápoji. Série je bohatým zdrojem inspirace a poučení pro gurmány všech úrovní.

Umění francouzské kuchyně 2
Umění francouzské kuchyně
Mastering the Art of French Cooking 1 & 2

Doporučené pořadí čtení

  1. 1

    From historic Gallic masterpieces to the seemingly artless perfection of a dish of spring-green peas, this beautiful book, with more than 100 instructive illustrations leads the cook infallibly through each essential step of a recipe to its final creation.

    Mastering the Art of French Cooking 1 & 2
  2. 1
  3. 2

    Umění francouzské kuchyně 2

    • 728 stránek
    • 26 hodin čtení
    4,4(7355)Ohodnotit

    Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, které v Americe prodalo více než milion výtisků. Po úspěchu první knihy se věnovaly dalším receptům klasických jídel a francouzských regionálních specialit. Svoje objevy sepsaly do druhého svazku, brilantní sbírky receptů, která rozšíří váš kulinářský repertoár a posune vás na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně. Tato kniha je určena těm, kteří chtějí za použití běžných surovin a v obyčejně vybavené kuchyni okusit jedinečné příchutě a vůně Francie, jako je oběd v provensálské hospůdce nebo večer v pařížské restauraci. Naleznete zde: • autentický recept na výrobu francouzského chleba, • polévky, včetně rybích a bisque, • masitá jídla od venkovské kuchyně po haute cuisine, • třináct receptů na pošírované kuře s omáčkou, • lákavé zeleninové pokrmy, • dezerty od jednoduchých po velkolepé. Kniha obsahuje jasné a prověřené návody, které vám umožní připravit speciality, jež byly dříve dostupné pouze u francouzských šéfkuchařů. Každý recept je podrobně zpracován krok za krokem a doplněn četnými kresbami.

    Umění francouzské kuchyně 2