Vaříme a pečeme při alergiích na potraviny
- 143 stránek
- 6 hodin čtení
Štavnatý steak, rychlé masové směsi, salát Caesar s křupavou zeleninou, grilované špízy nebo zapékané maso v lahodné krémové omáčce – to jsou příklady jídel, které s touto knihou hravě zvládnete připravovat denně, pro celou rodinu a bez toho, abyste museli stát dlouho u sporáku. Bonusem jsou praktické tipy, jak vybrat správnou část masa pro daný pokrm, či kdy je steak rare, medium a well-done.
Pečení ještě nikdy nebylo tak rychlé a jednoduché! Jen si to představte: Dáte přísady do hrnku, zamícháte, upečete v mikrovlnné troubě a můžete si vychutnat báječný dezert. A to celé od začátku do konce jen za 10 minut! A nejlepší na tom je, že si můžete vybrat, jestli budete péct něco na mlsání, vydatnou svačinu nebo veganský zákusek. Na své si přijdou milovníci čokolády, ovoce i slaných jídel. Vyzkoušejte trendy expresní pečení! Zaručený úspěch: Každý recept je alespoň třikrát vyzkoušený Pestrost receptů: Ochutnejte Hruškovou Helenu, Sladkého Mexičana nebo Bílé Vánoce Zajímavé tipy: Nejlepší nápady na krémy a polevy
Hluboká pánev wok si u nás získává stále více příznivců a nadšenců. Hlavním důvodem bude patrně novost a módnost tohoto způsobu vaření, ale i rychlost přípravy jednotlivých pokrmů. Recepty je možno vyzkoušet i v klasické pánvi.