Knihobot

Bernhard Gahm

    Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin w.2021
    Fleisch pökeln und räuchern
    Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD
    Klobásy, salámy, paštiky: Nejlepší domácí recepty
    Uzení, nakládání a konzervování masa
    Domácí zabíjačka
    • Domácí zabíjačka

      • 142 stránek
      • 5 hodin čtení
      4,8(4)Ohodnotit

      Porážení, bourání, zpracování. Podrobný popis jednotlivých pracovních postupů při domácí zabíjačce.

      Domácí zabíjačka
    • Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality - nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

      Uzení, nakládání a konzervování masa
    • Práce na přípravě domácích masných výrobků vás bude nejen bavit, ale navíc budete mít jistotu, co do nich dáváte. A jak budou chutnat (nejen vám)!Bernhard Gahm je v německu uznávaným odborníkem a autorem knih. Zde vám přináší 63 osvědčených receptů, které ukazují, co lze doma vyrobit z hovězího, vepřového, jehněčího, kozího, drůbežího masa a ze zvěřiny: Vyzkoušejte salámy, párky, klobásy, jelita, jaternice, uzení, nasolování, plnění do střev nebo konzerv. Kromě toho kniha obsahuje návod, jak připravit šťavnaté uzené maso, šunku, chutné huspeniny a paštiky.

      Klobásy, salámy, paštiky: Nejlepší domácí recepty
    • Oto poradnik , z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso . Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków. Ponad 100 zdjęć oraz: - informacje na temat urządzeń i dodatków, - dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, - wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, - porady pozwalające unikać błędów. Prezentacja na CD Domowy wyrób kiełbas.

      Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD
    • Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków. Znajdziesz tu ponad 100 zdjęć oraz informacje na temat urządzeń i dodatków, dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, porady pozwalające unikać błędów.

      Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin w.2021
    • Würste selber machen ist simpel, macht Freude und das Ergebnis schmeckt unvergleichlich gut. Der leidenschaftliche Hobbymetzger Bernhard Gahm zeigt, wie es geht: Er verrät Ihnen über 80 authentische Rezepte für klassische Würste, Sülze und Pasteten – von der rustikalen Leberwurst bis zur edlen Wildpastete im Mürbeteigmantel. Daneben beantwortet er alle Fragen rund um die Fleischverarbeitung und gibt Ihnen wertvolle Profi-Tipps an die Hand, damit die Umsetzung auch ohne teure Gerätschaften gelingt. Nehmen Sie die Wurstherstellung selbst in die Hand, denn nur so wissen Sie garantiert, was drinsteckt.

      Würste, Sülzen, Pasteten
    • Ten doskonale zilustrowany poradnik prezentuje krok po kroku czynnosc po czynnosci jak fachowo w warunkach domowych dokonuje sie uboju swin bydla owiec i koz a nastepnie rozbiera ich mieso Z ksiazki dowiesz sie co mozna przyrzadzic z poszczegolnych kawalkow miesa i w jaki sposob nalezy je prawidlowo konserwowac Poradnik zawiera liczne przepisy na wyroby miesne i wedliniarskie domowej roboty

      Domowa masarnia