Knihobot

Bernhard Gahm

    Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin w.2021
    Fleisch pökeln und räuchern
    Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD
    Klobásy, salámy, paštiky: Nejlepší domácí recepty
    Uzení, nakládání a konzervování masa
    Domácí zabíjačka
    • 2012

      Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality - nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

      Uzení, nakládání a konzervování masa
    • 2007

      Práce na přípravě domácích masných výrobků vás bude nejen bavit, ale navíc budete mít jistotu, co do nich dáváte. A jak budou chutnat (nejen vám)!Bernhard Gahm je v německu uznávaným odborníkem a autorem knih. Zde vám přináší 63 osvědčených receptů, které ukazují, co lze doma vyrobit z hovězího, vepřového, jehněčího, kozího, drůbežího masa a ze zvěřiny: Vyzkoušejte salámy, párky, klobásy, jelita, jaternice, uzení, nasolování, plnění do střev nebo konzerv. Kromě toho kniha obsahuje návod, jak připravit šťavnaté uzené maso, šunku, chutné huspeniny a paštiky.

      Klobásy, salámy, paštiky: Nejlepší domácí recepty
    • 1995

      Domácí zabíjačka

      • 142 stránek
      • 5 hodin čtení
      4,8(4)Ohodnotit

      Porážení, bourání, zpracování. Podrobný popis jednotlivých pracovních postupů při domácí zabíjačce.

      Domácí zabíjačka