Knihobot

Udírny a uzení: maso, masné výrobky ,ryby

Hodnocení knihy

4,0(1)Ohodnotit

Více o knize

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.V knize najdete: způsoby uzení, druhy udíren, uzení masa a masných výrobků, uzení ryb.

Nákup knihy

Udírny a uzení: maso, masné výrobky ,ryby, Egon M. Binder

Jazyk
Rok vydání
2005
product-detail.submit-box.info.binding
(měkká)
Jakmile se objeví, pošleme e-mail.

Doručení

  •  

Platební metody

4,0
Velmi dobrá
1 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.