Co jíme a pijeme? Výživa pro 3. tisíciletí
Autoři
Parametry
Více o knize
Souhrn hlavních zásad zdravé výživy člověka moderní doby. Publikace je určena nejen sportovcům a jejich trenérům, ale všem, kteří se zajímají o správnou výživu a vůbec zdravý životní styl. Autor v ní formuluje jasně a srozumitelně(a velmi rozumně) jednoduchá pravidla, s pomocí kterých lze odstranit staré potravní návyky a zlozvyky a při tom neztratit radost z dobrého jídla. Úvodní kapitoly se snaží odbourat některé mýty kolem stravování, které jsou pevně zakořeněné v naší společnosti a vysvětlit, v čem spočívají základy moderní zdravé životosprávy. Další kapitoly se zabývají různými výživovými styly a dietami, vitamíny, minerály a výživovými doplňky, výživou starých a nemocných lidí, dietou u dětí, pitným režimem, riziky aditiv v potravinách apod. Kniha je doplněna různými tabulkami a dalšími zajímavými materiály.
Skladem máme celkem knihy Co jíme a pijeme? Výživa pro 3. tisíciletí (2003).
Nákup knihy
Co jíme a pijeme? Výživa pro 3. tisíciletí, Petr Fořt
- Jazyk
- Rok vydání
- 2003
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 24 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Co jíme a pijeme? Výživa pro 3. tisíciletí
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Petr Fořt
- Vydavatel
- Olympia
- Rok vydání
- 2003
- ISBN10
- 8070338148
- ISBN13
- 9788070338148
- Kategorie
- Zdraví / Medicína / Lékařství, Kuchařky, Výprodej knih
- Anotace
- Souhrn hlavních zásad zdravé výživy člověka moderní doby. Publikace je určena nejen sportovcům a jejich trenérům, ale všem, kteří se zajímají o správnou výživu a vůbec zdravý životní styl. Autor v ní formuluje jasně a srozumitelně(a velmi rozumně) jednoduchá pravidla, s pomocí kterých lze odstranit staré potravní návyky a zlozvyky a při tom neztratit radost z dobrého jídla. Úvodní kapitoly se snaží odbourat některé mýty kolem stravování, které jsou pevně zakořeněné v naší společnosti a vysvětlit, v čem spočívají základy moderní zdravé životosprávy. Další kapitoly se zabývají různými výživovými styly a dietami, vitamíny, minerály a výživovými doplňky, výživou starých a nemocných lidí, dietou u dětí, pitným režimem, riziky aditiv v potravinách apod. Kniha je doplněna různými tabulkami a dalšími zajímavými materiály.