Christopher Tan je oceněný spisovatel, který se prostřednictvím svých děl noří do světa kulinářství a kultury. Jeho psaní, které se objevilo v řadě mezinárodních publikací, nabízí čtenářům hluboký pohled na jídlo a jeho význam. Prostřednictvím svých kuchařek a výukových aktivit Tan sdílí svou vášeň pro gastronomii a tradice. Jeho práce slaví bohatství chutí a příběhů, které formují kulinářské krajiny.
This book, featuring some 40 Asian ingredients, will shed light on those
attractive bunches of leaves and soil-dusted root vegetables, and act as a
practical guide to how they can be used to whip up scrumptious dishes.
"Good food is an abiding passion for Singaporeans mainly because there's so much of it on the tiny, multi-cultural island. Singapore Cooking is a compendium of local favorites by two of Singapore's best-known food personalities, Christopher Tan and his father Terry Tan. This book features amazing recipes for the most fabulous Hainanese Chicken Rice and Singapore Chilli Crab you have ever tasted as well as lesser known but equally delightful dishes like Ayam Tempra (Chicken Braised in Spicy Sweet Soy) and Nasi Ulam (Fresh Herbal Rice Salad)"-- Provided by publisher