Knihu momentálně nemáme skladem
The impact of dietary fatty acids on low density lipoprotein fatty acid composition, oxidizability, size, and potential to induce foam cell formation
Autoři
Parametry
Nákup knihy
The impact of dietary fatty acids on low density lipoprotein fatty acid composition, oxidizability, size, and potential to induce foam cell formation, Mario Kratz
- Jazyk
- Rok vydání
- 2001
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- The impact of dietary fatty acids on low density lipoprotein fatty acid composition, oxidizability, size, and potential to induce foam cell formation
- Jazyk
- anglicky
- Autoři
- Mario Kratz
- Vydavatel
- Shaker
- Rok vydání
- 2001
- ISBN10
- 3826596862
- ISBN13
- 9783826596865
- Série
- Berichte aus der Ernährungswissenschaft
- Kategorie
- Zdraví / Medicína / Lékařství