Knihu momentálně nemáme skladem
Mikrobiologischer Status von industriell und handwerklich hergestelltem Schweinehackfleisch und frischer Zwiebelmettwurst
Autoři
Parametry
Kategorie
Nákup knihy
Mikrobiologischer Status von industriell und handwerklich hergestelltem Schweinehackfleisch und frischer Zwiebelmettwurst, Anja Hildebrand
- Jazyk
- Rok vydání
- 2003
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Mikrobiologischer Status von industriell und handwerklich hergestelltem Schweinehackfleisch und frischer Zwiebelmettwurst
- Jazyk
- německy
- Autoři
- Anja Hildebrand
- Vydavatel
- Mensch-und-Buch-Verl.
- Rok vydání
- 2003
- ISBN10
- 3898206157
- ISBN13
- 9783898206150
- Kategorie
- Skripta a vysokoškolské učebnice