Knihu momentálně nemáme skladem
Recovery, characterization and application of a functional food ingredient containing carotenes and oligogalacturonic acids from carrot pomace
Autoři
Parametry
Nákup knihy
Recovery, characterization and application of a functional food ingredient containing carotenes and oligogalacturonic acids from carrot pomace, Thomas Stoll
- Jazyk
- Rok vydání
- 2004
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Recovery, characterization and application of a functional food ingredient containing carotenes and oligogalacturonic acids from carrot pomace
- Jazyk
- anglicky
- Autoři
- Thomas Stoll
- Vydavatel
- Shaker
- Rok vydání
- 2004
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 3832230173
- ISBN13
- 9783832230173
- Série
- Berichte aus der Lebensmitteltechnologie
- Kategorie
- Skripta a vysokoškolské učebnice