Kupuješ přesně tu knihu, která je na fotce
Více o knize
Kniha seznamuje čtenáře se základy obecné mikrobiologie s důrazem na partie důležité z hlediska potravinářského průmyslu a biotechnologií. Zabývá se funkční cytologií mikroorganismů, mechanismem jejich rozmnožování a výživy, základy jejich metabolismu a genetiky, základy imunologie a imunochemie, vlivem vnějších činitelů na mikroorganismy i významem jednotlivých druhů v potravinářském a kvasném průmyslu. Publikace je určena studentům vysokých i středních škol se zaměřením na potravinářství.
Nákup knihy
Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology, Ludmila Šilhánková
- Nesouvisející podpis / věnování / samolepky
- Jazyk
- Rok vydání
- 2008,
- Stav knihy
- Poškozená
- Cena
- 259 Kč
Doručení
Platební metody
Tady nám chybí tvá recenze.