Knihobot

Gastronomické technologie II

Parametry

  • 100 stránek
  • 4 hodiny čtení

Více o knize

Přístupy ke stravování mohou být rozdílné. Většina obyvatel si však snaží přizpůsobovat svou stravu tak, aby měla příznivý vliv na jejich zdraví, měla vysokou nutriční hodnotu a odpovídající senzorické vlastnosti. Znalosti z této oblasti jsou obsahem vědního oboru s názvem gastronomie, který kromě výše zmíněných faktů zahrnuje také přípravu a podávání pokrmů a nápojů pro širokou veřejnost. Informace obsažené v kuchařských knihách a předávané z generace na generaci nemusí být však vždy přesné. Tyto učební texty obsahují aktuální poznatky o přípravě pokrmů zejména z chemicko-technologického hlediska. Jsou zde obsaženy informace o předběžné úpravě potravin, klasických a nových technologických postupech při přípravě pokrmů, průmyslové výrobě pokrmů, změnách, které probíhají při předběžné a tepelné úpravě pokrmů, skladování pokrmů atd., a to vţdy ve vztahu ke zdravotní stránce.

Nákup knihy

Gastronomické technologie II, Jiří Mlček

Jazyk
Rok vydání
2014
product-detail.submit-box.info.binding
(měkká)
Jakmile se objeví, pošleme e-mail.

Doručení

Platební metody

Nikdo zatím neohodnotil.Ohodnotit