Knihu momentálně nemáme skladem![](/images/blank-book/blank-book.1920.jpg)
![](/images/blank-book/blank-book.1920.jpg)
Application of low intensity ultrasound to characterise the microstructure of model food systems
Autoři
Parametry
Nákup knihy
Application of low intensity ultrasound to characterise the microstructure of model food systems, Qin Wang
- Jazyk
- Rok vydání
- 2008
- product-detail.submit-box.info.binding
- (měkká)
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Application of low intensity ultrasound to characterise the microstructure of model food systems
- Jazyk
- anglicky
- Autoři
- Qin Wang
- Vydavatel
- Verl. Dr. Hut
- Rok vydání
- 2008
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 3899637216
- ISBN13
- 9783899637212
- Kategorie
- Skripta a vysokoškolské učebnice