Knihobot
1/4

Síla přírodní fermentace. Jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur

Autoři

Hodnocení knihy
4.7

Více o knize

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Parametry

ISBN
9788024752143
Nakladatelství
Grada

Kategorie

Vydání

Nákup knihy

Kniha aktuálně není skladem.