Knihobot
Přesně tuhle si přidáte do košíku

Síla přírodní fermentace. Jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur

Parametry

Hodnocení knihy
4.7

Více o knize

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Nákup knihy

Síla přírodní fermentace. Jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur, Sandor Ellix Katz

Jazyk
Rok vydání
2015,
Stav knihy
Jako nová
Cena
339 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

Navrhnout úpravu