Knihu momentálně nemáme skladem

Parametry
Kategorie
Více o knize
Tato publikace je určená lidem (zejm. studentům), kteří se s mikrobiologií setkávají poprvé. Seznamuje nás s úplnými základy tohoto oboru. Obsahem je obecná mikrobiologie, jak vypadá laboratoř a její vybavení, problematika kultivace mikroorganismů, jejich morfologie a biologické vlastnosti a také metody používané při konfirmaci či tipyzaci bakterií.
Nákup knihy
Mikrobiologie potravin. Praktická cvičení I., Šárka Cupáková, Marta Dušková, Renáta Karpíšková
- Jazyk
- Rok vydání
- 2008
- product-detail.submit-box.info.binding
- (měkká)
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Mikrobiologie potravin. Praktická cvičení I.
- Jazyk
- česky
- Rok vydání
- 2008
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 8073050439
- ISBN13
- 9788073050436
- Kategorie
- Encyklopedie
- První vydání
- 2008
- Původní název
- Mikrobiologie potravin. Praktická cvičení I.
- Anotace
- Tato publikace je určená lidem (zejm. studentům), kteří se s mikrobiologií setkávají poprvé. Seznamuje nás s úplnými základy tohoto oboru. Obsahem je obecná mikrobiologie, jak vypadá laboratoř a její vybavení, problematika kultivace mikroorganismů, jejich morfologie a biologické vlastnosti a také metody používané při konfirmaci či tipyzaci bakterií.