Knihu momentálně nemáme skladem

Parametry
Více o knize
Puglia angeführt: carne/Fleisch, Salsiccie, Salsiccie d’agnello, Salsiccie kosher, Salsiccia pezzente, N’duia, Salsiccie al vino rosso, G’nemerieddi o turcinieddi, Marro, Braciola, Costolette d’agnello, Costolette d’agnello alla cretese, Bistecca alla brace, Filetto alla brace, Filetto d’agnello con cipolle al vincotto; Salsiccie selbermachen, die wahre Geschichte der Wurst und ihre antiken Wurzeln
Nákup knihy
die Rezepte der L'Ambasciata della Puglia/die Rezepte der L'Ambasciata della Puglia IX., gerhart ginner
- Jazyk
- Rok vydání
- 2016
- product-detail.submit-box.info.binding
- (kroužková)
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- die Rezepte der L'Ambasciata della Puglia/die Rezepte der L'Ambasciata della Puglia IX.
- Jazyk
- německy
- Autoři
- gerhart ginner
- Vydavatel
- Neopubli
- Rok vydání
- 2016
- Vazba
- kroužková
- ISBN10
- 3741805351
- ISBN13
- 9783741805356
- Kategorie
- Hobby a domov
- Anotace
- Puglia angeführt: carne/Fleisch, Salsiccie, Salsiccie d’agnello, Salsiccie kosher, Salsiccia pezzente, N’duia, Salsiccie al vino rosso, G’nemerieddi o turcinieddi, Marro, Braciola, Costolette d’agnello, Costolette d’agnello alla cretese, Bistecca alla brace, Filetto alla brace, Filetto d’agnello con cipolle al vincotto; Salsiccie selbermachen, die wahre Geschichte der Wurst und ihre antiken Wurzeln