Knihu momentálně nemáme skladem
Česká kuchyně - tradice, oblíbená jídla, recepty
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty
Nákup knihy
Česká kuchyně - tradice, oblíbená jídla, recepty, Petr Stupka
- Jazyk
- Rok vydání
- 2019
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Česká kuchyně - tradice, oblíbená jídla, recepty
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Petr Stupka
- Vydavatel
- Brána
- Rok vydání
- 2019
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 807339118X
- ISBN13
- 9788073391188
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty