Knihu momentálně nemáme skladem
Parametry
Kategorie
Více o knize
Best-selling fermentation authors Kirsten and Christopher Shockey expand the fermenting possibilities for the home kitchen with an in-depth guide to making fermented bean and grain products, including miso, tempeh, natto, and koji.
Nákup knihy
Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments, Christopher Shockey
- Jazyk
- Rok vydání
- 2019
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments
- Jazyk
- anglicky
- Autoři
- Christopher Shockey
- Vydavatel
- Storey Publishing LLC
- Vydavatel
- 2019
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 1612129889
- ISBN13
- 9781612129884
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- Best-selling fermentation authors Kirsten and Christopher Shockey expand the fermenting possibilities for the home kitchen with an in-depth guide to making fermented bean and grain products, including miso, tempeh, natto, and koji.