Knihu momentálně nemáme skladem![](/images/blank-book/blank-book.1920.jpg)
![](/images/blank-book/blank-book.1920.jpg)
Parametry
Kategorie
Více o knize
In this fascinating and easily digestible book, The One Show's resident scientist Marty Jopson takes us on a mouth-watering tour of the twenty-first century kitchen and the everyday food miracles that we all take for granted.
Nákup knihy
The Science of Food, Marty Jopson
- Jazyk
- Rok vydání
- 2017
- product-detail.submit-box.info.binding
- (pevná)
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- The Science of Food
- Jazyk
- anglicky
- Autoři
- Marty Jopson
- Vydavatel
- Michael O'Mara Books Ltd
- Rok vydání
- 2017
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 1782438386
- ISBN13
- 9781782438380
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- In this fascinating and easily digestible book, The One Show's resident scientist Marty Jopson takes us on a mouth-watering tour of the twenty-first century kitchen and the everyday food miracles that we all take for granted.