Knihobot

Simple: French Cookery

Autoři

  • Kolektiv autorů

Hodnocení knihy

4,2(46)Ohodnotit

Parametry

  • 128 stránek
  • 5 hodin čtení

Více o knize

Discover how pleasurable the simple, creative act of cooking can be, as Raymond Blanc reveals the basic techniques needed to create 40 classic French dishes. From quick and easy Roquefort, Walnut, and Endive Salad to a more elaborate Duck Leg Confit with Flageolet Beans, every delectable recipe is illustrated with step-by-step color photos as well as foolproof instructions. Acknowledged as one of the world’s finest chefs, Raymond Blanc is the owner of Le Manoir aux Quat’ Saisons.

Nákup knihy

Simple: French Cookery, Kolektiv autorů

Jazyk
Rok vydání
2005
product-detail.submit-box.info.binding
(pevná)
Jakmile se objeví, pošleme e-mail.

Doručení

Platební metody

4,2
Velmi dobrá
46 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.