Knihu momentálně nemáme skladem

Více o knize
This book offers straightforward techniques for identifying food adulteration, reflecting the knowledge and practices from the original 1895 edition. It serves as a valuable resource for understanding historical methods of ensuring food quality and safety.
Nákup knihy
Simple methods for detecting food adulteration, John Bower
- Jazyk
- Rok vydání
- 2017
- product-detail.submit-box.info.binding
- (měkká)
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Simple methods for detecting food adulteration
- Jazyk
- anglicky
- Autoři
- John Bower
- Vydavatel
- hansebooks
- Rok vydání
- 2017
- Vazba
- měkká
- Počet stran
- 132
- ISBN13
- 9783337201388
- Kategorie
- Příroda všeobecně
- Anotace
- This book offers straightforward techniques for identifying food adulteration, reflecting the knowledge and practices from the original 1895 edition. It serves as a valuable resource for understanding historical methods of ensuring food quality and safety.