Knihu momentálně nemáme skladem![](/images/blank-book/blank-book.1920.jpg)
![](/images/blank-book/blank-book.1920.jpg)
Parametry
- Počet stran
- 54 stránek
- Čas čtení
- 2 hodiny
Více o knize
Selected for its cultural significance, this work contributes to the foundational knowledge of civilization. It is recognized by scholars for its importance in understanding historical contexts and societal development.
Nákup knihy
Effect of the Browning Reation on Stability of Stored Sugar Cookies, Thomas Griffith
- Jazyk
- Rok vydání
- 2021
- product-detail.submit-box.info.binding
- (měkká)
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Effect of the Browning Reation on Stability of Stored Sugar Cookies
- Jazyk
- anglicky
- Autoři
- Thomas Griffith
- Vydavatel
- Creative Media Partners, LLC
- Rok vydání
- 2021
- Vazba
- měkká
- Počet stran
- 54
- ISBN13
- 9781013400193
- Kategorie
- Zeměpis / Místopis, Ostatní učebnice, Pedagogika
- Anotace
- Selected for its cultural significance, this work contributes to the foundational knowledge of civilization. It is recognized by scholars for its importance in understanding historical contexts and societal development.