Knihu momentálně nemáme skladem

Dairy Technology: A Treatise On The City Milk Supply, Milk As A Food, Ice Cream Making, By-products Of The Creamery And Cheesery, Fermen
Autoři
Parametry
- Počet stran
- 342 stránek
- Čas čtení
- 12 hodin
Nákup knihy
Dairy Technology: A Treatise On The City Milk Supply, Milk As A Food, Ice Cream Making, By-products Of The Creamery And Cheesery, Fermen, Christian Larsen
- Jazyk
- Rok vydání
- 2022
- product-detail.submit-box.info.binding
- (pevná)
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Dairy Technology: A Treatise On The City Milk Supply, Milk As A Food, Ice Cream Making, By-products Of The Creamery And Cheesery, Fermen
- Jazyk
- anglicky
- Autoři
- Christian Larsen
- Vydavatel
- Creative Media Partners, LLC
- Rok vydání
- 2022
- Vazba
- pevná
- Počet stran
- 342
- ISBN13
- 9781016290081
- Kategorie
- Zvířata a chovatelství, Ekologie, Příroda všeobecně