Knihu momentálně nemáme skladem

Analytik von Lipidoxidationsprodukten und deren Zeit-Temperatur-Abhängigkeit in einem tiefgefrorenen Lebensmittel
Autoři
Parametry
Nákup knihy
Analytik von Lipidoxidationsprodukten und deren Zeit-Temperatur-Abhängigkeit in einem tiefgefrorenen Lebensmittel, Bertram Reindl
- Jazyk
- Rok vydání
- 1982
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Analytik von Lipidoxidationsprodukten und deren Zeit-Temperatur-Abhängigkeit in einem tiefgefrorenen Lebensmittel
- Jazyk
- německy
- Autoři
- Bertram Reindl
- Vydavatel
- Reimer
- Rok vydání
- 1982
- ISBN10
- 3496021160
- ISBN13
- 9783496021162
- Série
- SozEp-Berichte