Kupuješ přesně tu knihu, která je na fotce
Více o knize
Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů, nejvíce z brambor, luštěnin, hub, lesních plodů, švestek a zvěřiny, a začtěte se do krkonošského gastronomického slovníčku. Historický úvod vás nenechá na pochybách, že je co nového z naší kultury poznávat.
Nákup knihy
Krkonošská a podkrkonošská kuchyně, Jaroslav Vašák
- Nesouvisející podpis / věnování / samolepky
- Polití / ušpinění
- Jazyk
- Rok vydání
- 2012
- product-detail.submit-box.info.binding
- (pevná),
- Stav knihy
- Poškozená
- Cena
- 466 Kč
Doručení
Platební metody
Tady nám chybí tvá recenze.