Knihobot

Krkonošská a podkrkonošská kuchyně

Hodnocení knihy

2,7(3)Ohodnotit

Více o knize

Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů, nejvíce z brambor, luštěnin, hub, lesních plodů, švestek a zvěřiny, a začtěte se do krkonošského gastronomického slovníčku. Historický úvod vás nenechá na pochybách, že je co nového z naší kultury poznávat.

Nákup knihy

Krkonošská a podkrkonošská kuchyně, Jaroslav Vašák

  • Nesouvisející podpis / věnování / samolepky
  • Polití / ušpinění
Jazyk
Rok vydání
2012
product-detail.submit-box.info.binding
(pevná),
Stav knihy
Poškozená
Cena
466 Kč

Doručení

Platební metody

2,7
Dobrá
3 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.