Knihobot

Alan Witschonke

    The National Physical Laboratory 1995-2014
    Taj Mahal
    The Hoover Dam: The Story of Hard Times, Tough People and the Taming of a Wild River
    Empire State Building: When New York Reached for the Skies
    The Brooklyn Bridge
    Bible domácího pečení
    • 2021

      Již podruhé vychází kompletní „učebnice“ domácího pečení. Kromě klasického chleba nebo ciabatty si připravíte muffiny, challu, pizzu, vícezrnné chleby, žemle, bagely nebo briošky. U každého receptu autorka srozumitelně vysvětlila taje technologie a připojila finesy profesionálů. Nechybějí ani rady, které vyřeší všechny problémy: jak na dokonale vykynutém bochníku utvořit zářezy tak, aby neklesl. Jak odhadnout, kdy je těsto ideálně vykynuté. Jak poznat, kdy je chléb pečený, nebo jak zabránit přichycení spodní kůrky.

      Bible domácího pečení