Parametry
Kategorie
Více o knize
Příručka odborných výrazů a textů je určena nejen studentům hotelových škol ale všem, kteří se setkávají s anglicky mluvícími hosty. Obsahuje slovní zásobu a fráze týkající se hygieny jídla, principů zdravého stravování, úpravy pokrmů, servírování, úpravy stolů, jednotlivých druhů potravin, anglické, americké a české kuchyně od odlišností ve stravování. Součástí jsou fráze při objednávání.
Nákup knihy
Angličtina v gastronomii. Příručka odborných výrazů a textů, Eva Svobodová
- Jazyk
- Rok vydání
- 2002
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Angličtina v gastronomii. Příručka odborných výrazů a textů
- Jazyk
- česky, anglicky
- Autoři
- Eva Svobodová
- Vydavatel
- Informatorium
- Vydavatel
- 2002
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 8086073947
- ISBN13
- 9788086073941
- Kategorie
- Jazykové slovníky a učebnice, Kuchařky
- Anotace
- Příručka odborných výrazů a textů je určena nejen studentům hotelových škol ale všem, kteří se setkávají s anglicky mluvícími hosty. Obsahuje slovní zásobu a fráze týkající se hygieny jídla, principů zdravého stravování, úpravy pokrmů, servírování, úpravy stolů, jednotlivých druhů potravin, anglické, americké a české kuchyně od odlišností ve stravování. Součástí jsou fráze při objednávání.