Knihobot

Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology

Hodnocení knihy

3,3(4)Ohodnotit

Více o knize

Kniha seznamuje čtenáře se základy obecné mikrobiologie s důrazem na partie důležité z hlediska potravinářského průmyslu a biotechnologií. Zabývá se funkční cytologií mikroorganismů, mechanismem jejich rozmnožování a výživy, základy jejich metabolismu a genetiky, základy imunologie a imunochemie, vlivem vnějších činitelů na mikroorganismy i významem jednotlivých druhů v potravinářském a kvasném průmyslu. Publikace je určena studentům vysokých i středních škol se zaměřením na potravinářství.

Vydání

Nákup knihy

Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology, Ludmila Šilhánková

Jazyk
Rok vydání
1995
product-detail.submit-box.info.binding
(pevná)
Jakmile se objeví, pošleme e-mail.

Doručení

  •  

Platební metody

3,3
Dobrá
4 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.