Více o knize
100 předpisů ze zcela charakteristické a pro nás poměrně exotické japonské kuchyně. Na stole se hojně objevují ryby a další produkty moře. Základní surovinou japonské stravy však je, a odjakživa byla rýže, které se v historii používalo také jako platidla a byla i hlavní zemědělskou plodinou.
Jazyk
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Japonská kuchyně
- Jazyk
- česky
- Vydavatel
- Práce
- Rok vydání
- 1989
- Vazba
- sešitová
- ISBN10
- 8020805524
- ISBN13
- 9788020805522
- Kategorie
- Kuchařky
- Hodnocení
- 4 z 5
- Anotace
- 100 předpisů ze zcela charakteristické a pro nás poměrně exotické japonské kuchyně. Na stole se hojně objevují ryby a další produkty moře. Základní surovinou japonské stravy však je, a odjakživa byla rýže, které se v historii používalo také jako platidla a byla i hlavní zemědělskou plodinou.