Knihobot
1/5

Konzervujeme po celý rok

Autoři

Hodnocení knihy
4.0

Více o knize

Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchováme dlouho čerstvé a jejich chuť je oproti průmyslově vyráběným produktům neporovnatelná. Tato kniha vás seznámí s veškerými běžnými konzervačními metodami, které lze provést v jakékoliv domácnosti. - Historie konzervování - Zavařování - Džemy a marmelády - Nakládání do oleje, octa či alkoholu - Sušení ovoce a masa - Nakládání a uzení masa - Mléčně kvašení

Parametry

ISBN
9788025132616

Kategorie

Vydání

2011, měkká

Nákup knihy

Kniha aktuálně není skladem.