Kupuješ přesně tu knihu, která je na fotce
Hodnocení knihy
Parametry
- 95 stránek
- 4 hodiny čtení
Více o knize
Přináší přehled různých druhů ovoce, obsah vitaminů a minerálních látek v jednotlivých druzích i dobu sklizně. Popisuje jaké přístroje, pomůcky a přísady, které jsou potřeba při jeho zpracování a konzervování. Nabízí 75 receptů a různé možnosti úpravy, doporučené množství surovin i postup zpracování.
Nákup knihy
Marmelády: Nejlepší recepty: Děláme si sami marmelády, džemy, rosoly a ovocné pomazánky, Herbert Feldkamp, A. Štorkánová, J. Kašpar
- Jazyk
- Rok vydání
- 2002
- product-detail.submit-box.info.binding
- (pevná),
- Stav knihy
- Velmi dobrá
- Cena
- 179 Kč
Doručení
Platební metody
Tady nám chybí tvá recenze.