Domácí zabijačka: Klobásy, šunka, pečeně, huspenina
Autoři
Více o knize
Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka - ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy a návody. Carsten Bothe vás naučí poznat kvalitu masa, správně ho porcovat, používat řeznické nástroje, seznámí vás s triky profesionálů a vším, co souvisí s výrobou klobás, nakládáním nebo zavařováním masa. O domácích zabijačkách ví zkrátka všechno.
Nákup knihy
Domácí zabijačka: Klobásy, šunka, pečeně, huspenina, Carsten Bothe
- Jazyk
- Rok vydání
- 2020
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Domácí zabijačka: Klobásy, šunka, pečeně, huspenina
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Carsten Bothe
- Vydavatel
- Jan Vašut
- Rok vydání
- 2020
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 8075412400
- ISBN13
- 9788075412409
- Kategorie
- Kuchařky, Čas péct
- Anotace
- Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka - ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy a návody. Carsten Bothe vás naučí poznat kvalitu masa, správně ho porcovat, používat řeznické nástroje, seznámí vás s triky profesionálů a vším, co souvisí s výrobou klobás, nakládáním nebo zavařováním masa. O domácích zabijačkách ví zkrátka všechno.