Taková normální kuchařka: Jednoduché recepty z dostupných surovin
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Už dlouho jsem chtěl udělat kuchařku z obyčejných jídel a surovin pro každého - Takovou normální kuchařku s recepty, které nejsou složité, netrvají dlouho a nákup surovin na jejich přípravu se dá uskutečnit pohodlně v každém běžném obchodě a finančně vás neskolí. Takové recepty, které má ráda a rozumí jim většina z nás a ze kterých se i každý spokojeně a chutně nají. Ani já doma nevařím jinak – hlavně ať je to dobré, rychle hotové a ať to není žádá věda. Kniha je souborem jen hlavních jídel a variací omáček, které můžete různě kombinovat. Obsahuje i několik receptů, které ukážou, jak zužitkovat to, co se zrovna nespotřebovalo a co lze použít i další den. A také vám poradí, jaké suroviny mít doma skladem, aby paleta toho, co si doma můžete uvařit, byla co nejširší. Čím dál tím víc mi připadá, že to, čemu se říká normální, ve společnosti dramaticky vymírá a stává se nenormálním. Pokud se mi s touto knihou podaří rozšířit repertoár vašeho každodenního normálního stravování, budu moc rád.
Nákup knihy
Taková normální kuchařka: Jednoduché recepty z dostupných surovin, Zdeněk Pohlreich
- Jazyk
- Rok vydání
- 2019
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Taková normální kuchařka: Jednoduché recepty z dostupných surovin
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Zdeněk Pohlreich
- Vydavatel
- Sevruga, s.r.o.
- Rok vydání
- 2019
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 809068937x
- ISBN13
- 9788090689374
- Kategorie
- Kuchařky
- Hodnocení
- 4,6 z 5
- Anotace
- Už dlouho jsem chtěl udělat kuchařku z obyčejných jídel a surovin pro každého - Takovou normální kuchařku s recepty, které nejsou složité, netrvají dlouho a nákup surovin na jejich přípravu se dá uskutečnit pohodlně v každém běžném obchodě a finančně vás neskolí. Takové recepty, které má ráda a rozumí jim většina z nás a ze kterých se i každý spokojeně a chutně nají. Ani já doma nevařím jinak – hlavně ať je to dobré, rychle hotové a ať to není žádá věda. Kniha je souborem jen hlavních jídel a variací omáček, které můžete různě kombinovat. Obsahuje i několik receptů, které ukážou, jak zužitkovat to, co se zrovna nespotřebovalo a co lze použít i další den. A také vám poradí, jaké suroviny mít doma skladem, aby paleta toho, co si doma můžete uvařit, byla co nejširší. Čím dál tím víc mi připadá, že to, čemu se říká normální, ve společnosti dramaticky vymírá a stává se nenormálním. Pokud se mi s touto knihou podaří rozšířit repertoár vašeho každodenního normálního stravování, budu moc rád.