Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť, učební obor kuchař - číšník
Autoři
Parametry
Kategorie
Nákup knihy
Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť, učební obor kuchař - číšník, Eduard Brhlík, Jaromír Beránek, Elena Klindová, Juraj Romaňuk
- Jazyk
- Rok vydání
- 1984
- product-detail.submit-box.info.binding
- (pevná)
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť, učební obor kuchař - číšník
- Jazyk
- česky
- Vydavatel
- Merkur
- Rok vydání
- 1984
- Vazba
- pevná
- Kategorie
- Středoškolské učebnice, Kuchařky