Knihu momentálně nemáme skladem

Parametry
Kategorie
Více o knize
Applies the discoveries of the generation of food historians worldwide to the unashamedly romantic appeal of the subject: to the culinary accomplishments of diverse civilizations, past and present, and to the pleasures of dining.
Nákup knihy
Food: The History of Taste, Paul Freedman
- Jazyk
- Rok vydání
- 2007
- product-detail.submit-box.info.binding
- (pevná)
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Food: The History of Taste
- Jazyk
- anglicky
- Autoři
- Paul Freedman
- Vydavatel
- Thames & Hudson Ltd
- Rok vydání
- 2007
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 0500251355
- ISBN13
- 9780500251355
- Kategorie
- Společenské vědy, Dějiny / Historie
- Anotace
- Applies the discoveries of the generation of food historians worldwide to the unashamedly romantic appeal of the subject: to the culinary accomplishments of diverse civilizations, past and present, and to the pleasures of dining.