Moje cesta k Michelinu
Autoři
- Hodnocení knihy
Více o knize
To nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře Tato kniha přináší nejenom sbírku 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Najdete v ní také poutavý životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Sledujte kariéru muže, který se původně měl stát malířem, a uvařte si doma podle geniálních receptů lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale také Bádenska, Švýcarska, Francie nebo třeba z Mallorky.
Vydání
2018, pevná
Stav
- Jako nová45 Kč
- Dobrá42 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 45 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023
Skladem máme celkem knihy Moje cesta k Michelinu (2018).