Technologie přípravy pokrmů I : Učebnice pro kuchaře a číšníky
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Učebnice pro kuchaře a číšníky.Podává srozumitelnou formou informace o přípravě jídel. Zásady hygieny, technologické úpravy, předběžná příprava, hlavní tepelné úpravy, polotovary, cizí kuchyně, základy dietiky a pokrmy dietní
Nákup knihy
Technologie přípravy pokrmů I : Učebnice pro kuchaře a číšníky, Mikuláš Matejka, Irena Balogová
- Jazyk
- Rok vydání
- 1993
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 42 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Technologie přípravy pokrmů I : Učebnice pro kuchaře a číšníky
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Mikuláš Matejka, Irena Balogová
- Vydavatel
- Merkur
- Rok vydání
- 1993
- Vazba
- pevná s přebalem
- ISBN10
- 8070321709
- ISBN13
- 9788070321706
- Kategorie
- Kuchařky, Středoškolské učebnice
- Anotace
- Učebnice pro kuchaře a číšníky.Podává srozumitelnou formou informace o přípravě jídel. Zásady hygieny, technologické úpravy, předběžná příprava, hlavní tepelné úpravy, polotovary, cizí kuchyně, základy dietiky a pokrmy dietní